VA i Kragerøskjærgården – Vestmar Rør AS

Kragerø kommune har siden tidlig på 2000-tallet hatt en klar strategi på at alle hus og hytter skal ha tilgang på kommunalt vann og avløp.

Det er lagt milevis med sjøledninger som eies og driftes av kommunen. Lokale rørlegger og graventreprenører står for løsning og utførsel av VA infrastruktur til hus og hytter både i skjærgården og på fastlandet.

Vestmar Rør AS har vært en dominerende aktør med løsninger fra Rørsystemer AS. Vestmar Rør kan ta «hele jobben» med graving og legging av infrastruktur på land og legging av infrastruktur i sjø. I tilegg kan de som autorisert rørlegger ta hånd om utbygging av nødvendige våtrom der det er behov for det.
Totalt har Vestmar Rør AS levert vann og trykkavløpsanlegg til ca. 300 hytter, og de har ansvar for drift og vedlikehold av flere av disse.

[huge_it_slider id=»1″]

 

Rørsystemer AS har hatt gleden av å bidra til planlegging, prosjektering og levering av hovedledninger, stikkledninger, trykkavløpsstasjoner og spesialtilpassede løsninger.

Besøk gjerne Vestmar Rør AS for mer informasjon.

Hva sier utbygger

Rørsystemer  har hatt tett dialog med Morten Jørgensen hos Vestmar Rør , som har dette å si om samarbeidet:

«Rørsystemer har hele tiden vært en positiv støttespiller i forbindelse med utvikling av gode og praktiske løsninger. De er løsnings orienterte, service innstilte og ansvarsbevisste.
Sammen med Rørsystemer har vi fått utviklet et godt konsept som bidrar til trygghet for oss og våre kunder.

Utfordringer som har dukket opp har blitt tatt hånd om på en god måte og det er spesielt viktig i et marked hvor sesongen er kort og hektisk.

Gode produkter og løsninger, samt god service resulterer i et godt samarbeid som vi setter stor pris på.»